Lonen

Hardsteengroeven en uit te houwen kalksteen Henegouwen

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Hardsteengroeven en uit te houwen kalksteen in Henegouwen zijn geldig vanaf 1 juni 2017 (publicatie volgt).

Kalksteengroeven en uit te houwen kalksteen Luik en Namen

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Kalksteengroeven en uit te houwen kalksteen in Luik en Namen zijn geldig vanaf 1 april 2017 (publicatie volgt).

Porfiergroeven Henegouwen en Kwartsietgroeven Waals-Brabant

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Porfiergroeven Henegouwen en Kwartsietgroeven in Waals-Brabant zijn geldig vanaf 1 april 2017 (publicatie volgt).

Zandsteen en Kwartsietgroeven (met uitzondering van Luik)

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Zandsteen en Kwartsietgroeven (met uitzondering van Luik) zijn geldig vanaf 1 juni 2017 (publicatie volgt).

Zandsteen en Kwartsietgroeven Luik

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Zandsteen en Kwartsietgroeven in Luik zijn geldig vanaf 1 juni 2017 (publicatie volgt).

Porseleinaarde- en zandgroeven welke in openlucht geëxploiteerd worden in Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Luxemburg en Namen

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Porseleinaarde- en zandgroeven geëxploiteerd in openlucht in Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Luxemburg en Namen zijn geldig vanaf 1 april 2017 (publicatie volgt).

Grind en Zandgroeven geëxploiteerd in openlucht - uitgezonderd Witzandexploitaties

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Grind en Zandgroeven geëxploiteerd in openlucht - uitgezonderd Witzandexploitaties zijn geldig vanaf 1 juli 2016 (publicatie volgt).

Grind en Zandgroeven geëxploiteerd in openlucht - Witzandexploitaties

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Grind en Zandgroeven geëxploiteerd in openlucht - Witzandexploitaties zijn geldig vanaf 1 juli 2016 (publicatie volgt).

Marmergroeven en zagerijen

De nieuwste minimumuurlonen in de sector van Marmergroeven en zagerijen zijn geldig vanaf 1 april 2017 (publicatie volgt).

Folder Marmer