Meer ledenvoordeel dankzij ACVBIE-Plus

Ledenvoordeel

ACVBIE-Plus

Haal eruit wat erin zit!

Meer dan 265.000 werknemers zijn lid van onze beroepscentrale ACV bouw - industrie & energie (ACVBIE)*. Dankzij vernieuwde werkprocessen genieten leden van een snellere, efficiëntere en uniforme dienstverlening. Maar er zit meer in dit lidmaatschap. Onze leden krijgen up-to-date informatie, gratis rechtsbijstand, administratieve hulp, controle op hun rechten en genieten van actieve dienstverlening. Zo controleren wij zelf of alle rechten uitgeput zijn (betalingen van premies), …, maar als je lid bent van ACVBIE, verdien je meer! 

Meer koopkracht dankzij ACVBIE-Plus 

Naast een optimale dienstverlening belonen wij onze leden voor hun lidmaatschap door nog iets extra te geven op gebied van koopkracht. Met de ACVBIE-Pluskaart, verenigen wij onze leden als consumenten binnen het normale aankoopgedrag. Dit genereert lagere prijzen en dus ook koopkracht. 
Al onze leden genieten van één persoonlijke ACVBIE-Plus ledenkaart. 


Ledenvoordeel 

Op www.acvbieplus.be krijgen onze leden een volledig overzicht van alle kortingen waarvan ze kunnen genieten op tal van producten en diensten. In de toekomst willen we dit zelfs nog verder uitbreiden met exclusieve aanbiedingen waarop alleen onze leden kunnen intekenen.
Naast ACVBIE-Plus blijft Vayamundo de reispartner bij uitstek voor onze leden. Zij krijgen nog steeds 25 % korting in de compleet vernieuwde Vayamundoclubs ‘De Kinkhoorn & Ravelingen’ aan zee en ‘Ol Fosse d’Outh’ in de Ardennen alsook in onze nieuwe club Espinet-Quillan in het hartje van de Pays Cathare aan de voet van de Franse Pyreneeën.
Het volledige vakantieaanbod vind je op de website van Vayamundo.
Download hier onze folder met alle voordelen voor leden van ACVBIE.
Het is duidelijk dat deze ACVBIE-Plus lidkaart een extra troef is binnen het lidmaatschap bij ACVBIE. Wij hopen je als lid ten volle gebruik maakt van al deze voordelen en geniet van jouw lidmaatschap. 
*ACV bouw - industrie & energie komt op voor de belangen van leden uit verschillende sectoren: Beschutte & Sociale Werkplaatsen, Betonindustrie, Bouw, Cementindustrie, Ceramiek, Chemie, Gas & Elektriciteit, Glasnijverheid, Grafische, Groeven & Kalk, Houtnijverheid, Kappers, Fitness & Schoonheidszorgen, Leder, Papier, Petroleum, Steenbakkerijen, Stoffering & Houtbewerking.
Werk je in één van deze sectoren en ben je nog geen lid van ACV? Contacteer dan jouw afgevaardigde in de onderneming of word nu online lid en geniet weldra ook van al deze voorwaarden.
Opgelet!
De actuele kortingen vind je op de website www.acvbieplus.be. Om te kunnen genieten van deze voordelen moet je je eerst registreren op www.acvbieplus.be. Nog niet geregistreerd? Doe het vandaag nog!
Bekijk de kortingsprocedures op de website alvorens je korting te verzilveren.

Boek nu met 25 % korting

Ledenvoordeel